ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Vitiligo i Lund - Allt om vitiligo i Lund
Vitiligo - Allt om VitiligoVitiligo i Lund

Vitiligo i Lund

Totalt finns det 3 hudkliniker och hudläkare som är kunniga på vitiligo i Lund och många av dessa har lång erfarenhet av hudåkommor som t.ex. vitiligo. I Lund kan det ibland vara svårt att hitta någon som är riktigt bra på vitiligo och dessutom kan råden och tillgängligheten variera lite. En klar fördel är om du kan tips av någon på en bra hudläkare som har lång erfarenhet av just vitiligo. Information, fakta råd om vitiligo och hudkliniker i Lund kan oftast hittas på internet.

Då det finns flera hudkliniker och hudläkare i Skåne som kan hjälpa de som drabbats av vitiligo är det bra att kontakta några av dem eller kolla på internet gällande deras råd & tips rörande vitiligo eller pityriasis versikolor.

Ifall du kontaktar någon för att rådgöra om vitiligo kan det vara bra om du själv är påläst inom området. Bäst information kan du få om detta genom att besöka olika hudklinikers hemsidor eller Vitiligoförbundet om vitiligo.
Enklast att komma i kontakt med expert på vitiligo i Lund är att välja någon hudläkare nedan eller söka vidare på internet:


Allt om vitiligo i Lund

Läkarhuset i Lund

Bondevägen 5A

Specialistläkaren Björn Sonesson AB

Kyrkogatan 19

Capio Citykliniken Lund Clemenstorget

Clemenstorget 5