ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Vitiligo i Malmö - Allt om vitiligo i Malmö
Vitiligo - Allt om Vitiligo

Vitiligo i Malmö

Vitiligo i Malmö

Totalt finns det 6 hudkliniker och hudläkare som är kunniga på vitiligo i Malmö och många av dessa har lång erfarenhet av hudåkommor som t.ex. vitiligo. I Malmö kan det ibland vara svårt att hitta någon som är riktigt bra på vitiligo och dessutom kan råden och tillgängligheten variera lite. En klar fördel är om du kan tips av någon på en bra hudläkare som har lång erfarenhet av just vitiligo. Information, fakta råd om vitiligo och hudkliniker i Malmö kan oftast hittas på internet.

Då det finns flera hudkliniker och hudläkare i Skåne som kan hjälpa de som drabbats av vitiligo är det bra att kontakta några av dem eller kolla på internet gällande deras råd & tips rörande vitiligo eller pityriasis versikolor.

Ifall du kontaktar någon för att rådgöra om vitiligo kan det vara bra om du själv är påläst inom området. Bäst information kan du få om detta genom att besöka olika hudklinikers hemsidor eller Vitiligoförbundet om vitiligo.
Enklast att komma i kontakt med expert på vitiligo i Malmö är att välja någon hudläkare nedan eller söka vidare på internet:


Allt om vitiligo i Malmö

Hudläkargruppen Medicutis

Lundavägen 11

212 18 Malmö

Capio Citykliniken Malmö Singelgatan

Singelgatan 2

212 28 Malmö

Capio Citykliniken Malmö Specialistläkarmottagning

Malmborgsgatan 4

211 38 Malmö


Fler duktiga hudläkare som kan vitiligo i Malmö

Husläkarna Grue Petersen HB

Jägersrovägen 80

212 37 Malmö

Laser & Dermatology Consulting in Sweden AB

Själbodgatan 10

211 35 Malmö

Victoria Vård & Hälsa

Höjdrodergatan 19

212 39 Malmö