ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent PSO Psoriasisföreningens Behandlingsanläggning - Stöd & hjälp vid Vitiligo
Vitiligo - Allt om Vitiligo

Vitiligo - PSO Psoriasisföreningens Behandlingsanläggning

Råd om vitiligo hos PSO Psoriasisföreningens Behandlingsanläggning i Enskede

PSO Psoriasisföreningens Behandlingsanläggning är en av totalt 2 experter på vitiligo och andra hudåkommor i Enskede. Då både erfarenhet och råd om gällande vitiligo kan variera lite och därför kan det vara bra att kolla med fler hudläkare eller hudkliniker i Enskede eller på andra orter i Stockholms län om du vill ha fler råd om dina hudproblem.

Om du kontaktar någon som du vill ha hjälpa av rörande din vitiligo är det bra om du läst på lite mer om vitiligo innan men även kollat på hudläkarens erfarenhet som hudsjukdomen. Viss vägledning om vitiligo och andra hudsjukdomar kan du hitta genom att besöka PSO Psoriasisföreningens Behandlingsanläggning eller andra hudklinikers hemsidor. Då det existerar flera duktiga hudläkare som har mycket erfarenhet av vitiligo i eller nära Enskede kan det vara bra att har med flera experter om du vill ha oberoende råd men börja med att kontakta PSO Psoriasisföreningens Behandlingsanläggning eftersom de är bra på hudbesvär.
Bäst är att kontakta PSO Psoriasisföreningens Behandlingsanläggning som du kan diskutera vitiligo med enligt nedan:


PSO Psoriasisföreningens Behandlingsanläggning

Sockenvägen 370

122 63 Enskede

08-448 07 33