ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Hudmottagning Cutisgruppen Läkarhuset Odenplan - Stöd & hjälp vid Vitiligo
Vitiligo - Allt om Vitiligo

Vitiligo - Hudmottagning Cutisgruppen Läkarhuset Odenplan

Råd om vitiligo hos Hudmottagning Cutisgruppen Läkarhuset Odenplan i Stockholm

Hudmottagning Cutisgruppen Läkarhuset Odenplan är en av totalt 14 experter på vitiligo och andra hudåkommor i Stockholm. Då både erfarenhet och råd om gällande vitiligo kan variera lite och därför kan det vara bra att kolla med fler hudläkare eller hudkliniker i Stockholm eller på andra orter i Stockholms län om du vill ha fler råd om dina hudproblem.

Om du kontaktar någon som du vill ha hjälpa av rörande din vitiligo är det bra om du läst på lite mer om vitiligo innan men även kollat på hudläkarens erfarenhet som hudsjukdomen. Viss vägledning om vitiligo och andra hudsjukdomar kan du hitta genom att besöka Hudmottagning Cutisgruppen Läkarhuset Odenplan eller andra hudklinikers hemsidor. Då det existerar flera duktiga hudläkare som har mycket erfarenhet av vitiligo i eller nära Stockholm kan det vara bra att har med flera experter om du vill ha oberoende råd men börja med att kontakta Hudmottagning Cutisgruppen Läkarhuset Odenplan eftersom de är bra på hudbesvär.
Bäst är att kontakta Hudmottagning Cutisgruppen Läkarhuset Odenplan som du kan diskutera vitiligo med enligt nedan:


Hudmottagning Cutisgruppen Läkarhuset Odenplan

Odengatan 69

113 22 Stockholm

08-587 101 40