ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Junger Ursula Öron - Näsa - Halsmottagning - Stöd & hjälp vid Vitiligo
Vitiligo - Allt om Vitiligo

Vitiligo - Junger Ursula Öron - Näsa - Halsmottagning

Råd om vitiligo hos Junger Ursula Öron - Näsa - Halsmottagning i Stockholm

Junger Ursula Öron - Näsa - Halsmottagning är en av totalt 14 experter på vitiligo och andra hudåkommor i Stockholm. Då både erfarenhet och råd om gällande vitiligo kan variera lite och därför kan det vara bra att kolla med fler hudläkare eller hudkliniker i Stockholm eller på andra orter i Stockholms län om du vill ha fler råd om dina hudproblem.

Om du kontaktar någon som du vill ha hjälpa av rörande din vitiligo är det bra om du läst på lite mer om vitiligo innan men även kollat på hudläkarens erfarenhet som hudsjukdomen. Viss vägledning om vitiligo och andra hudsjukdomar kan du hitta genom att besöka Junger Ursula Öron - Näsa - Halsmottagning eller andra hudklinikers hemsidor. Då det existerar flera duktiga hudläkare som har mycket erfarenhet av vitiligo i eller nära Stockholm kan det vara bra att har med flera experter om du vill ha oberoende råd men börja med att kontakta Junger Ursula Öron - Näsa - Halsmottagning eftersom de är bra på hudbesvär.
Bäst är att kontakta Junger Ursula Öron - Näsa - Halsmottagning som du kan diskutera vitiligo med enligt nedan:


Junger Ursula Öron - Näsa - Halsmottagning

Riddargatan 12B

114 35 Stockholm

08-611 16 11