ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Familjedoktorerna Uppsala - Vårdcentralen Centrum - Stöd & hjälp vid Vitiligo
Vitiligo - Allt om Vitiligo

Vitiligo - Familjedoktorerna Uppsala - Vårdcentralen Centrum

Råd om vitiligo hos Familjedoktorerna Uppsala - Vårdcentralen Centrum i Uppsala

Familjedoktorerna Uppsala - Vårdcentralen Centrum är en av totalt 12 experter på vitiligo och andra hudåkommor i Uppsala. Då både erfarenhet och råd om gällande vitiligo kan variera lite och därför kan det vara bra att kolla med fler hudläkare eller hudkliniker i Uppsala eller på andra orter i Uppland om du vill ha fler råd om dina hudproblem.

Om du kontaktar någon som du vill ha hjälpa av rörande din vitiligo är det bra om du läst på lite mer om vitiligo innan men även kollat på hudläkarens erfarenhet som hudsjukdomen. Viss vägledning om vitiligo och andra hudsjukdomar kan du hitta genom att besöka Familjedoktorerna Uppsala - Vårdcentralen Centrum eller andra hudklinikers hemsidor. Då det existerar flera duktiga hudläkare som har mycket erfarenhet av vitiligo i eller nära Uppsala kan det vara bra att har med flera experter om du vill ha oberoende råd men börja med att kontakta Familjedoktorerna Uppsala - Vårdcentralen Centrum eftersom de är bra på hudbesvär.
Bäst är att kontakta Familjedoktorerna Uppsala - Vårdcentralen Centrum som du kan diskutera vitiligo med enligt nedan:


Familjedoktorerna Uppsala - Vårdcentralen Centrum

Bredgränd 18

753 20 Uppsala

018-611 14 20